Ifjúsági Szombatiskolai Konferencia – Mozgó lelki- és egészségközpontos kitelepüléssel

Április 27-én a Mozgó lelki- és egészségközpont az Ifjúsági Szombatiskolai Konferenciára kapott meghívást. A program célja és a fiatalok érdeklődése az utánfutó után inspiráló volt számunkra, és a meghívást, a bemutatkozás lehetőségét ezúton is köszönjük.

A szerelvény helyének megtalálása nem volt egyszerű feladat. A gyülekezet körüli szűk utcák miatt egy távolabbi parkoló udvarban kaptunk helyet a kitelepülésre.

A napi program keretén belül lehetőségem adódott, hogy néhány percben bemutassam a szerelvényt és felhívást intézhessek az egészségügyi végzettséggel rendelkező fiatalokhoz, hogy csatlakozzanak a Mozgó Misszió egészségügyi munkájához.

A délelőtt folyamán a résztvevők 8 kreatív csoportban tanulmányozták az aktuális szombatiskolát, amiből egy az utánfutóban volt. Beszélgettünk az utca emberének megszólításáról, missziós lehetőségeinkről és az eddigi MM-tapasztalatokról.

Örülünk, hogy ezen a fórumon is megjelenhettünk és beszélgethettünk olyan fiatalokkal, idősebbekkel, akiken keresztül ez a munka szélesebb teret kaphat a küldetésének betöltéséhez.

GY. J.